• (068) 861 81 02
  • (099) 472 42 58
зворотній дзвінок
  • dozdorovya@gmail.com
  • Пн-Пт з 10.00 до 18.00
    Сб та Нд 10.00 до 16.00

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ СХУДНЕННЯ

         Правила схуднення, препараты для схуднення, рекомендації по прийому.
 

   Для ефективного схуднення Вам необхідно розібратися в причинах надмірної ваги. Це спадковість, конституція, або порушення в обміні речовин і ряд захворювань, що приводять ожирінню. Для цього бажано пройти консультації і обстеження у гінеколога, ендокринолога, інших фахівців, щоб упізнати істинні причини надмірної ваги. Після цього можна вже можна планувати ефективну програму схуднення.

 Якщо це банальне переїдання, то постарайтеся зрозуміти, що змушує вас постійно їсти. У випадку якщо ви звикли жувати просто за звичкою, приміром, в машині під час пробок або сидячи біля телевізора, приберіть чимдалі їстівні предмети - це усього лише звичка, хазяїном якої ви є.

   Коли їжа для вас боротьба з поганим настроєм або депресією, пробуйте вигадати інший, "безкалорійний" спосіб підняти настрій : займіться улюбленим хобі, послухайте музику, подивіться кінокомедію, шануйте книгу, займіться сексом, нарешті, якщо коханий поруч, приймайте тонізуючі, покращуючі настрій препарати - "Трисил".

  Якщо до холодильника вас жене нудьга, негайно знайдіть собі цікаве або корисне зайняття. Можна їх поєднати. Поставте собі питання: "Я реально хочу їсти, або я вирішую свою психологічну проблему". Якщо ви "заїдаєте стрес", то набагато ефективніше випити заспокійливий засіб  "Седанов" і через півгодини потреба в їжі зникне.

  Важливо дотримуватися певного об'єму порцій. Дуже легко запам'ятати порції за допомогою правила власних рук. Пам'ятайте, що об'єм нашого шлунку - це приблизно два наші кулаки. Тобто у вашого шлунку - це два ваші кулаки. Якщо це м'ясо, риба, птах - те одна порція має бути розміром з вашу долоню без пальців. Якщо це каша - це ваш кулак, якщо це овочі, то теж приблизно один кулак. Сиру - приблизно стільки, як великий палець. Головне, щоб не було багато цих порцій.

  Намагайтеся ретельно пережовувати їжу і як можна повільніше. Мозок починає отримувати сигнали ситисті від шлунку приблизно через 20 хв. після початку їжи. Тобто, якщо ви розтягнете дієтичну порцію на 20 хв., ви тим самим "обдуріть мозок" давши йому почуття ситості. Для цього в процесі пережовування кожної порції їжі необхідно рахувати кожне "жування" та довести їх до "40". Важливо, що б за вашим столом було мінімальна кількість блюд, щоб "очі не хотіли".     Бажано так само прийняти перед їдою засоби що знижують апетит.

  Це фітопрепарат "Леді Лайт", що знижує апетит. Препарат треба приймати за 20 мін до їжи, запиваючи склянкою помірно горячої води(горяча вода очищає стінки шлунка від залишків їжі та покращує травлення)

. Кількість разового прийому пігулок від 3 до 6. Це суто індивідуально. Підберіть дозу, при якій почуття апетиту для вас буде мінімальне. Кращий варіант розпочинати з 3 пігулок перед їжею протягом тижня, потім 4 пігулки другий тиждень, 5 пігулок - 3 тиждень і знову на пониження 4, 3. Зробіть перерву на 3 дні і повторіть курс.

  У разі підвищеного апетиту, впродовж 3-5 днів, по 6 пігулок 3 рази в день, але не більше 18 пігулок на добу. Далі, необхідно поступово знижувати дозування до 3-4 - разова і 9-12 - добова. Курс прийому 30-60 днів. Дотримуйтеся тих дієт, які саме вам принесуть результат. Для цього спробуйте різні варіанти, дотримуючись кожної дієти впродовж місяця. Варіантів дієт на сайтах для схуднення вистачає. Виберіть кращий для вас. Удачі і успішного схуднення!

 

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ КОМПЛЕКСУ ДЛЯ СХУДНЕННЯ

Просимо звернути увагу на те, що кожен з цих фітопрепаратів

доповнює інший, що збільшує ефективність лікування

 

"Леді Лайт" (№120 по 0,5 гр) є таблетований комплекс лікарських трав : алтей (корені), люцерна посівна (трава), кульбаба лікарська (корені), солодка гола (корені), лопух великий (корені), кропива дводомна (трава), глід (плоди).

Унікальний склад препарату "Леді Лайт" допомагає досягти відразу декількох ефектів: очистити організм від токсинів та холестерину, активізувати обмін речовин, зменшити апетит та звільнитися від надмірної ваги. "Леді Лайт": знижує апетит; нормалізує обмін речовин та діяльність ШКТ; робить жовчогінне, сечогінне та легке проносне; знижує рівень холестерину в крові; сприяє виведенню з організму надлишків холестерину і токсинів.

"Сорбін" (№120 по 0,5 гр) є таблетованим комплексом лікарських трав і компонентів: діоксид кремнію, ромашка аптечна (квітки), календула (квітки), м'ята (трава), бурштинова кислота. "Сорбін" має потужну очищаючу та  антисептичну дію, знімає симптоми інтоксикації, чинить судинорозширювальну та болезаспокійливу дію.

"Сорбін" зв'язує і виводить з організму ендогенні та екзогенні токсичні речовини різної природи, включаючи, патогенні бактерії і бактерійні токсини, антигени, харчові алергени, лікарські препарати і отрути, солі важких металів, алкоголь; сорбувє та виводить надлишок білірубіну, сечовини, холестерину і ліпідних комплексів.

"Трисил" (№120 по 0,5 гр) є таблетованим комплексом лікарських трав - коренів женьшеню, родіоли рожевої, левзеї, любистка лікарського, лепехи болотяної, крапіви дводомної. "Трисил" має комплексну адаптогенну, імуностимулюючу, тонізуючу, антиоксидантну, протизапальну дію. Ефективний в комплексній терапії: хронічній втомі, зниження фізичного та емоційного тонусу, астенії; зниження імунітету та профілактики грипу і ОРЗ; захворювань сечостатевої сфери; зниження статевої функції. Для схуднення, головне, що "Трисил" покращує настрій, активізує обмін речовин, тим самим сприяючи активному схудненню.

"Седанов" (№120 по 0,5 гр) є таблетованим комплексом лікарських трав - звіробою, меліси, пустирника, плодів гльоду і горобини звичайної, шишок хмелю, коренів шлемника байкальського. "Седанов" має комплексну седативну, гіпотензивну, кардіотонічну, антисклеротичну дію. "Седанов" ефективний в терапії: неврозів, що супроводжуються занепокоєнням, роздратуванням, страхом; кардіоневрозів, атеросклерозу, алергічних дерматитів, полінозу, різних порушень сну, вегетосудинної дистонії (ВСД). Головне, "Седанов" допомагає зняти стрес.

        
                                                                      СХЕМА ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ


 Для зниження апетиту, поліпшення обміну речовин ключовим є фітопрепарат "ЛЕДІ ЛАЙТ". Препарат приймається по 4-6 пігулок (розжовувати) на  рази в день, за 20 хв. до  їжі, запиваючи  200мл. води (див. інструкцію). Уразі  підвищеного апетиту, впродовж 3-5 днів, по 6 пігулок 3 рази на день, але не більше 18 пігулок на добу. Далі,необхідно поступово знижувати дозування до 3-4 – за раз та 9-12 - добова. Курс прийому 30-60 днів. При необхідності, курс повторити 3-4 рази на рік.

    Для комплексного очищення організму від шлаків та токсинів, поліпшення обміну речовин рекомендується фітопрепарат "СОРБІН Фітосорбент рекомендується приймати впродовж 2-3 тижнів по 2-4 пігулки 3 рази на день (див. інструкцію) перед курсом прийому інших фітопрепаратів, або якщо одночасно з іншими препаратами, не раніш  як через 2 години, оскільки сорбент зв'язує та виводить усі активні речовини.

  Щоб досягти ефективного та тривалого результату рекомендується пройти систему очищення організму, а надалі підібрати  ефективну дієту в комплексі із препаратом ЛЕДІ ЛАЙТ.

  При астенії, послабленні імунітету, занепаді розумової та фізичної працездатності та для активізації обміну речовин(спалювання зайвих жирів) додатково призначається фітопрепарат "ТРИСИЛ". В цьому випадку рекомендовано приймати вранці та в день по 1-2 пігулки разом з препаратом ЛЕДІ ЛАЙТ.

  При стресах, що супроводжуються  занепокоєнням, роздратуванням,  страхом, порушеннях сну  рекомендується  фітопрепарат " СЕДАНОВ".  Приймати СЕДАНОВ слід у неробочий час - після вечері та перед сном по 2 пігулки.  При необхідності, у вихідні дні - по 1-2 пігулки 3 рази на день після їжі.