• (068) 861 81 02
  • (099) 472 42 58
зворотній дзвінок
  • dozdorovya@gmail.com
  • Пн-Пт з 10.00 до 18.00
    Сб та Нд 10.00 до 16.00

ЯК КИНУТИ ПИТИ

Покрокова інструкція з рекомендаціями для тих, що кидають пити, препарати для лікування залежності та ії наслідкив.

  Якщо ви читаєте цю пам'ятку, то ви прийняли рішення кинути пити. Це, безсумнівно, є рішучим кроком у правильному напрямку!

                                        Виконуйте рекомендації цієї пам'ятки та у вас усе вийде!

           По-перше, Вам дійсно під силу кинути пити, навіть якщо ви вже не раз робили безуспішні спроби. Кинути пити - це значить не пити взагалі. Пам'ятайте, що алкоголь, як і наркотик, викликає звикання та залежність. Тому, якщо ви серйозно налаштовані «зав'язати», вам краще не пити взагалі. Адже варто вам випити один раз і залежність знову повернеться.

   Адже основна відмінність хворої людини від здорової - це неможливість контролювати своє вживання спиртного, свою дозу, неможливість зупинитися. Хворий алкоголізмом вже не керує своїм бажанням випити - воно керує ним та він знову і знову біжить в магазин за черговою пляшкою спиртного, відчуваючи непереборну потребу в сп'янінні. Згодом ситуація тільки погіршується та з'являються патологічні зміни органів, характеру, поведінки - деградація і руйнування організму та особистості.

    По-друге, якщо ви хочете залишити за собою право іноді у свята випивати, то це, поза сумнівом, збереже вашу залежність. Тому вам необхідно відновити контроль над випитої дозою та вживати спиртне не частіше ніж один раз на місяць. Далі:

1. Обмежити дозу випитого до мінімуму: 50 мл міцних напоїв, 100 мл вина.

2. Не змішувати напої та повністю відмовитися від вживання пива (про шкоду пива читайте на сайті статтю пивний алкоголізм)

3. Якщо Ви випили та не впевнені в своєму контролі над  дозою, то необхідно приймати  сорбент Алко-гон до випивки 3-4 таблетки і 3-4 відразу після випивки та  бажано на наступний ранок 3 таблетки, а так само Алкофарм - 9 таблеток протягом 3-5 днів після випивки (по 3 тб. 3 рази на день), щоб не піти у запій.

      По-третє, ставте перед собою поетапні цілі - не пити 3 місяці, півроку, рік, два роки. Оптимальний термін звільнення від усіх форм залежності - 2 роки. Для цього необхідно два роки тверезості. АЛЕ, пам'ятайте, що алкоголізм - захворювання хронічне та можливі рецидиви. Таке ж захворювання, як, наприклад, гіпертонія або цукровий діабет, коли необхідний постійний прийом препаратів. Тому, якщо ви відчуєте загострення тяги, або вип'єте на свято, то протягом тижня необхідно пропити по 9 табл.
Алкофарма на добу (див. Інструкцію) та Седанов - у вечірній час. Важлива регулярність прийому: Алкофарм- 3 рази в день (вранці, вдень і ввечері-перед вечерею), Седанов- ввечері (після вечері)
та перед сном. Для цього необхідно в аптечці мати запасну упаковку Алкофарма і Седанова для безалкогольного проходження "критичних днів" посилення тяги, стресів, депресії і т.п.

       По-четверте, дайте відповідь на просте запитання: «Чому ви п'єте? Що дає вам алкоголь? ». У переважній більшості випадків - це спроба піти від проблем, зняти стрес, розслабитися, підняти настрій, «для апетиту», за компанію. Зрозумійте, що ви стали рабом звички. Навчіться вирішувати ці питання по-іншому. Подолати депресію та знизити тягу ло алкоголю вам допоможе Алкофарм, а Седанов - зняти стрес та розслабитися, зміцнити сон. Підвищити фізичну та розумову працездатність, поліпшити настрій -
Трисил.

   Головне - Алкофарм та Трисил покращують настрій, а Седанов заспокоює та розслабляє - якісно сильніше та значно довше ніж алкоголь. З їх допомогою Ви оздоровлюєте свій організм, а не вбиваєте алкоголем.

       По-п'яте, необхідно поступово замінити негативну звичку випивки та потреби в сп'янінні на позитивну, яка буде приносити Вам не тільки радість та задоволення, а й здоров'я та благополуччя. Задайте собі питання: чим я можу замінити алкоголь в своєму житті? Якими позитивними речами, діями? Нова звичка робити позитивні речі незабаром замінить стару звичку - вирішувати свої проблеми за допомогою алкоголю. Для цього необхідно встати з дивана та почати діяти. Результат Вас здивує, повірте досвіду тисяч людей.

    Ви зможете позбутися від депресії, зняти стрес, розслабитися та поліпшити настрій за допомогою занять улюбленим хобі, спортом, фітнесом, переглядом цікавих фільмів, комедій, читанням книг, прогулянками на природі і т.п. Складіть список справ, занять, які Вам подобаються та робіть не менш 3 в день, а ввечері, перед сном згадайте про отримано задоволення від них. Читайте докладніше в статті: "Як допомогти собі впоратися із залежністю"

    Ця програма допоможе Вам швидше звільнитися від залежності та відновити психічне та фізичне здоров'я, тому що будь-якої негативної програмі обов'язково потрібна заміна на позитивну, інакше може з'явитися нова залежність від інших зовнішніх психостимуляторів.

       Головне - проявіть силу волі та станьте господарем свого життя. Ви самі «зав'язали», препарати лише допомагають вам у відвиканні від алкоголю. Не залишайте собі шляхів до відступу та повторних спроб. Для цього порвіть з питущими компаніями та приберіть з дому спиртне. Напишіть на аркуші паперу зобов'язання: «Я припиняю пити терміном на 1 рік». Покажіть його своїм близьким та тримайте на видному місці. Звільніть себе від хворобливої ​​звички, що дозволить вам повернути здоров'я та зробити щасливими себе, рідних та близьких, своїх дітей (пам'ятайте, що алкоголізм передається у спадок). Ви зможете, ви переможець! Читайте Відповіді людини, яка кинула 3 роки тому

           Щоб збільшити ефективність лікування, рекомендуємо прочитати статті: "Алкоголізм - ознаки та стадії", "Вплив спиртного на організм", "Як допомогти близькій людині кинути пити", "Як побудувати щасливі взаємини в сім'ї, як справлятися зі страхами, правила успіху ..."

                                                            ЗВЕРНІТЬ УВАГУ ЦЕ ВАЖЛИВО

                                               Препарати для лікування алкогольної залежності

     Просимо звернути увагу на те, що кожен з цих препаратів доповнює інший, що збільшує ефективність лікування

   «Алкофарм»(№120 за 0,5 гр) – це таблетований комплекс лікарських трав і компонентів: звіробою, чебрецю, коренів родіоли рожевої, левзеї, шоломниці байкальської, любистку лікарського та аміноуксусной кислоти (гліцину). Алкофарм знімає тягу до спиртного при курсовому застосуванні, усуває невротичні реакції та прояви депресії, полегшує похмільний синдром.

 «Седанов» (№120 за 0,5 гр) – це таблетований комплекс лікарських трав - звіробою, меліси, пустирника, плодів глоду та горобини звичайної, шишок хмелю, коренів шоломниці байкальської. Седанов надає заспокійливу, судинорозширювальну, гіпотензивну, кардіотонічну та снодійну дію. Ефективний у комплексній терапії: неврозів, що супроводжуються занепокоєнням, роздратуванням, страхом, різних порушень сну.

«Трисил» (№120 за 0,5 гр) – це таблетований комплекс лікарських трав - коріння женьшеню, родіоли рожевої, левзеї, любистку лікарського, аїру болотного, крапіви дводомної. «Трисил» тонізує, покращує настрій, підвищує фізичну та розумову працездатність, посилює лібідо, адаптує організм до несприятливих впливів зовнішнього середовища, зміцнює імунітет та сповільнює процеси старіння.

  «Алко-гон» (№120 за 0,5 гр) новітня розробка українських наркологів. Унікальний склад, поєднує в собі потужний природний сорбент- діоксид кремнію, амінокислоти: глютамин, гліцин та бурштинову кислоту, а так само м'яту і магній. Алко-гон швидко очищає організм від алкогольних токсинів, полегшує похмільний синдром, захищає та відновлює клітини печінки, зменшує токсичний вплив алкоголю на всі системи організму. Алко-гон скорочує час купірування абстинентного синдрому, знімає психічні та соматичні прояви похмільного синдрому.

    Ключовими та необхідними препаратами цього комплексу є «АЛКОФАРМ» та  «СЕДАНОВ». Ці фітопрепарати необхідно регулярно приймати не менш ТРЬОХ місяців. Алкофарм застосовується, як антидепресант, що знижує тягу до алкоголю, Седанов допомагає зняти стрес, розслабитися після роботи, нормалізувати сон. Після курсового прийому, можна зробити перерву і при необхідності (появи тяги до спиртного) оперативно відновити прийом препаратів При регулярних стресах на роботі, тривожності, порушеннях сну можливий більш тривалий прийом «Седанова», по самопочуттю. Тому необхідно мати ці препарати в аптечці. 

                                                           СХЕМА ЗАСТОСУВАННЯ ПРЕПАРАТІВ

            «АЛКОФАРМ» по 2-3 таблетки 3 рази на день. При посиленні тяги до алкоголю, дозування збільшується до 3-4 табл. 3 рази на день. Базовий курс - 3 місяці. Для протирецидивного та профілактичного лікування по 10-14 днів 3 рази на рік (див.інструкцію).

      При пивної залежності та звички розслаблятися за допомогою алкоголю, безсонні, тривожністі, дратівливості додатково призначається фітопрепарат «седанів». В такому випадку схема лікування виглядає таким чином: «АЛКОФАРМ» приймається 3 рази - вранці, вдень та ввечері до ужіна- по 2-3 табл., «СЕДАНОВ» - після вечері та перед сном по 2 табл. При необхідності, коли є звичка пити  у вихідні дні, приймається паралельно з Алкофармом по 1-2 табл.

      При астенії, ослабленні імунітету, занепаді розумової та фізичної працездатності, зниженні потенції додатково призначається фітопрепарат «ТРИСИЛ». У цьому випадку разом з препаратом «АЛКОФАРМ» додатково приймається 1-2 табл. «ТРИСИЛ».  вранці та вдень.

      При ураженнях та хронічних розладах печінки, пов'язаних з надмірним вживанням алкоголю рекомендується пройти 2-х місячний курс з фітопрепаратом «ЛІВОТОН». Місячний курс бажано повторювати 3 рази на рік. «ЛІВОТОН» приймається 3 рази на день по 2 табл перед їжею.

     У разі випивки, щоб не піти у запій, необхідно приймати протиалкогольний сорбент «АЛКО-ГОН» відразу після випивки - 6 табл. та на наступний день (по 4 табл 3 рази в день - див. інструкцію.), а так само Алкофарм - 9 таблеток протягом тижня після випивки (по 3 тб. 3 рази на день)

     Тел. консультанта: (099) 472-42-58, (068) 861-81-02  email:dozdorovya@gmail.com  сайт www. dozdorovya. com.ua